Dekaler Döda Vinkeln

DEKALER DÖDA VINKELN

DEKALER DÖDA VINKELN
Frankrike införde vid årsskiftet 2021 krav på att husbilar över 3,5 ton ska vara försedda med skyltar som varnar medtrafikanter för husbilens döda vinkel. Att bryta mot regelverket kan kosta upp till € 750 i böter. Det innebär så klart att färd som går till, eller via Frankrike påverkas. Husbilen skall vara försedd med tre varningsdekaler som skall placeras enligt gällande lag. Se skiss.

NANO-DEKALER
För dig som vill slippa sätta klisterdekaler, mer eller mindre permanent på husbilen, har vi tagit fram en speciallösning som bygger på sk. nanoteknologi. Dekalerna kan appliceras på bilen enligt krav under färd och tas sedan enkelt av när man lämnar landet eller stannar på en camping. Är bara ytan ren så tas dekalerna av och på ett obegränsat antal gånger. De fungerar på alla släta material och ytor. Måtten på dekalerna är 170 X 250 mm. och uppfyller därmed regelverket. De är 0,5 mm tjocka och köps i en förpackning om 3 tillsammans med en placeringsanvisning.

VINYL-DEKALER
Tycker man inte det spelar någon roll att dekalerna sitter på plats alltid så har vi dekalerna i vinylform. Måtten på dekalerna är 170 X 250 mm. och uppfyller därmed regelverket. De är ”dekal-tunna” och köps i en förpackning om 3 tillsammans med en placeringsanvisning.

MAGNET-DEKALER
För dig med metallisk kaross fungerar magnetiska dekaler utmärkt. I allt övrigt samma som nano-dekalerna. Måtten på dekalerna är 170 X 250 mm. och uppfyller därmed regelverket. De är 0,5 mm tjocka och köps i en förpackning om 3 tillsammans med en placeringsanvisning.

NANODEKAL

 

Återanvändningsbar dekal för döda vinkeln.

VINYLDEKAL

 

Vinyl, permanent dekal för döda vinkeln.

MAGNETDEKAL

 

Magnetisk dekal för döda vinkeln.