ANGLES MORTS – Dekaler För Döda Vinkeln

ANGLES MORTS

DEKALER FÖR DÖDA VINKELN

Frankrike införde vid årsskiftet 2021 krav på att husbilar över 3,5 ton ska vara försedda med skyltar som varnar medtrafikanter för husbilens döda vinkel. Att bryta mot regelverket kan kosta upp till € 750 i böter. Det innebär så klart att färd som går till, eller via Frankrike påverkas. Husbilar skall vara försedd med tre varningsdekaler som skall placeras enligt gällande lag. Se skiss. Självklart omfattar denna lag alla fordon, alltså även bussar och lastbilar över 3500 kilo.

Husbilssemestern blev en dyr resa för Henrik och Cloé

Läs artikeln

ANGLES MORTS

På- och avtagbara dekaler för husbilar

För dig som inte vill köra omkring med varningsdekaler permanent på din husbil har vi tagit fram en speciallösning, (Easy Dot) som bygger på sk. nanoteknologi. Dekalerna är på-och avtagbara och är speciellt framtagna för halv- och helintegrerade husbilar. Dekalerna fäster på såväl plåt, plast som aluminium. Måtten på dekalerna är 170 X 250 mm. och uppfyller därmed regelverket. De är 0,25 mm tjocka och köps i en förpackning om 3 tillsammans med placeringsanvisning.

ANGLES MORTS

Vinyldekaler för husbilar

Tycker man inte det spelar någon roll att dekalerna sitter på permanent så har vi laminerade klisterdekaler i vinyl. Måtten på dekalerna är 170 X 250 mm. och uppfyller därmed regelverket. Dessa är "dekal-tunna" och köps i en förpackning om 3 tillsammans med en placeringsanvisning. Kan fästas på alla slags fordon.

Easy Dot-dekaler

 

(För hel- och halvintegrerade husbilar)
429 SEK / set

Angles Morts - dekaler för husbilar

Återanvändningsbar dekal för döda vinkeln.

Klisterdekaler i vinyl

 

(För alla slags fordon)
149 SEK / set

Angles Morts - dekaler för husbilar

Vinyl, permanent dekal för döda vinkeln.

Vill du bli återförsäljare?

Klicka på länken nedan för att ansöka!

Appliceringsanvisning, klicka och skriv ut